Rubrik

Öppettider 
Mån-Fre 9-17
Lör 10-14
.
Telefon
0303-13010

STILHJÄLPEN

tapeter nordiskafärghuset stilhjälpen inredningsdesign
VÄLKOMMEN TILL STILHJÄLPEN
Vi brinner för färg och form, och hjälper dig gärna med både stora och små projekt. Våra projekt varierar mellan privata villor och lägenheter, restaurangprojekt och kontor. Alltid med färgsättning i fokus, men med hjälp av våra duktiga samarbetspartners kan vi erbjuda även inredning, sömnad av gardiner och yrkesmålare som utför arbetet.

1. MÖTE I BUTIK
Vi börjar med att boka ett möte i butiken eller via telefon där vi försöker bilda oss en uppfattning om ditt projekt och dina önskemål. Förbered dig gärna innan; Vilken känsla vill du ha? Gillar du någon speciell kulör? Finns det några praktiska behov? Vad är dina ekonomiska ramar?

2. HEMBESÖK

Väl på plats går vi gemensamt igenom dom rum du önskar få hjälp med, lyssnar på dina önskemål och kommer gärna med tips och ideér.

Här är det bra med all inspiration du kan tänka dig till oss, kanske i form av en bild eller en speciell kudde du vill utgå ifrån.

3. MÖTE
Tillbaka i butiken så sätter vi i hop ditt förslag i form av en moodboard för att förmedla känslan av ditt nya hem och ger konkreta förslag på färg och tapeter.
Vill du ha hjälp med att förverkliga ideérna så har vi våra duktiga hantverkare som hjälper till med allt inom målning, tapetsering och sömnad.

VÅRA INREDARE

tapeter nordiskafärghuset stilhjälpen inredningsdesign
ELISABETH STAHRE
LINDA NORDGREN